アメリカ料理教室【American Cooking Class】
とき(Date)
令和5年3月16日(木)
午前の部:10時00分~12時00分/午後の部:13時30分~15時30分
(Mar. 16, 2023 (Thu) 10:00-12:00 or 13:30-15:30)
ところ(Venue)
総合文化センター 3F 料理教室
Sogo Bunka Center (General Cultural Center)3F Cooking Room
講師(Instructor)
篠田幸子講師(Ms. Shinoda)
内容(Contents)
以前リクエストのあった『クラムチャウダーのポットパイとグリーンサラダ』を作りました。生地をポットに載せることに苦労していましたが、講師の手助けもあり、きれいに載せられ、見た目も味も良いポットパイが出来ました。
(They cooked pot pie of clam chowder and green salad it requested last time. It was difficult to put dough on the pot. But instructor advised them, they cauld put it on and it. So, they could cook good look and taste pot pie. )