イギリス料理教室【British Cooking Class】
🔷とき(Date)
6月22日(木) 10:30~12:30 / 13:30~15:30
Jun. 22 (Thu))10:30-12:30 / 13:30-15:30
🔷ところ(Venue)
祖父江生涯学習センター「ソブエル」料理室
(Sobue Shogai Gakushu Center “Sobueru” Cooking Room)
🔷講師(Instructor)
篠田 幸子 講師 (Ms. Shinoda)
🔷内容(Contents)
イギリスのチーズケーキ「ヨークシャーカードタルト」と、ホームメード クッキー「フラップジャックス」を作りました。4人1組で協力しながら、効率よく作ることが出来ました。オーブンで焼いている間に、講師に質問や次回のメニューのリクエストが参加者の皆様からたくさん上がり、初めて参加した方々からもまた参加したいとおっしゃっていただきました。
(Participants Cooked British cheese cake “Yorkshire Curd Tart” and homemade cookies “Flapjack”. They cooperated and cooked them efficiently. During baking them in ovens, participants asked questions and request next time menu. Participants took part in this class for the first time said that they want to go there again.)